Haberler
Merkezimiz İle İlkadım Ticaret Meslek Lisesi İşbirliği İle Yapılan Bilgilendirme Toplantısı
12.03.2014 tarihinde eklendi.

Merkezimiz Toplam Kalite Yönetimi uygulama kapsamında, İlkadım Ticaret Meslek Lisesi` nde eğitim gören 9. sınıf öğrencilerine ve velilerine yönelik Mesleki Eğitim Merkezlerinde uygulama kapsamında eğitim verilen meslekler hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Bilgilendirme toplantısı, 04 Mart 2014 tarihinde İlkadım Ticaret Meslek Lisesi toplantı salonunda Merkezimiz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmeni Ahmet KARATAŞ` ın sunumuyla geniş bir öğrenci ve veli katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yapılan bilgilendirme toplantısının amacı, 9. sınıfta okuyan ya da sınıf tekrarı yapan öğrencilerin başarısız olmaları halinde Mesleki Eğitim Merkezlerine ya da Mesleki Açık Öğretim Liselerine kaydının sağlanarak eğitim sistemi içinde devamlarının sağlanmasıdır.

Resim galerisi için tıklayınız.

01 Ekim 2009 tarihinden bu yana toplam 1.855.854 kişi ziyaret etmiştir.