Merkezimiz Avrupa Birliği Projelerine bir yenisini daha ekledi.
Öğrencilerimiz, Almanya/Berlin` de `OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HAYAT KURTARAN TEKNOLOJİLER` konusunda 4 hafta süreyle eğitim ve staj uygulaması yapacaklar.
03.04.2014 tarihinde eklendi.

Merkezimizde bugüne kadar uluslararası ve yerel birçok proje uygulanmış olup, bu projelere bir yenisini daha eklemiştir.

Merkezimiz tarafından hazırlanan, Havza ve Tirebolu Mesleki Eğitim Merkezlerinin de katılımcı olarak ortaklık yaptığı "OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HAYAT KURTARAN TEKNOLOJİLER" isimli projemiz kapsamında 13/04/2014 - 10/05/2014 tarihleri arasında Almanya´ nın Berlin şehrinde 4 hafta süreyle "Araçlarda Güvenlik Teknolojileri" konusunda eğitim ve staj uygulaması yapılacaktır.

Yapılacak olan proje çalışmasına merkezimizin yanısıra Havza ve Tirebolu Mesleki Eğitim Merkezlerinden 4 öğretmen nezaretinde 24 öğrenci katılacaktır.

01 Ekim 2009 tarihinden bu yana toplam 1.736.851 kişi ziyaret etmiştir.