Etkinliklerimiz
Merkezimiz İlkadım 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulunda...
17.02.2015 tarihinde eklendi.

3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında merkezimizce, Samsun İlkadım 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak saç bakımı, saç kesimi etkinliği planlandı. Etkinlik; Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hanife ÖZTÜRK ERDİN, Merkez Müdürümüz Mehmet Salih TEMEL, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz Bülent BATAL ve Rahim GÜLEÇYÜZ öncülüğünde 14 çırak öğrenci tarafından 02/12/2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Uygulamadan çok memnun kalan İlkadım 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

01 Ekim 2009 tarihinden bu yana toplam 1.791.312 kişi ziyaret etmiştir.