Etkinliklerimiz
Merkezimizden Sarayköy Ortaokulu` na Saç Bakımı...
Merkezimizde eğitim gören erkek berberliği ve kuaförlük öğrencilerimiz, Atakum ilçe merkezine 35 km uzaklıktaki Sarayköy` de öğrencilerin saç bakımlarını gerçekleştirdi.
02.04.2015 tarihinde eklendi.

Merkezimiz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanında eğitim gören erkek berberi ve kuaför öğrencilerimiz, eğitim etkinlikleri kapsamında Atakum İlçesindeki Sarayköy Ortaokulu` nu ziyaret etti. Öğrencilerimiz, Sarayköylü çocukların saç bakım ve kesimlerini gerçekleştirdi.

Merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL başta olmak üzere Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz R. Malik GÜLEÇYÜZ ve Bülent BATAL ile birlikte 15 çırak öğrencimiz, merkezimizde yıl boyunca aldıkları eğitimi Sarayköy Ortaokulu` nda öğrencilerin saç bakım ve kesimlerini gerçekleştirerek uygulamaya soktu. Merkezimiz, Sarayköy` e gelişlerinde okul yöneticileri tarafından karşılandı. Çırak öğrencilerimiz kısa sürede Sarayköylü kardeşleriyle kaynaştıktan sonra onların saç bakım ve kesimlerini gerçekleştirdi.

Merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL, kırsaldaki eğitim kurumlarına yönelik etkinliklerin diğer ilçelerde de sürdürüleceğini söyledi. Sarayköy Ortaokulu Müdürü Aykut ARIK da, Atakum ilçesinin 35 km uzağında çocuklara eğitim verebilmek için canla başla çalıştıklarını, bu çerçevede Samsun Mesleki Eğitim Merkezi` nin katkılarından dolayı başta merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL olmak üzere, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz R. Malik GÜLEÇYÜZ ve Bülent BATAL` a ve de öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı etkinlik için teşekkürlerini sundu.

01 Ekim 2009 tarihinden bu yana toplam 1.855.871 kişi ziyaret etmiştir.