Etkinliklerimiz
Merkezimiz Başalan` da...
Merkezimizin kırsal kesim okullarında sürdürdüğü saç kesim ve bakımı uygulamasının son durağı, Canik ilçesindeki Başalan Cumhuriyet Ortaokulu oldu.
06.04.2015 tarihinde eklendi.

Merkezimizce kırsalda yer alan okullara yönelik başlatılan saç kesim ve bakımı uygulaması, son olarak Canik ilçesindeki Başalan Cumhuriyet Ortaokulu` nda yapıldı.

Etkinlik kapsamında Başalan` a giden başta merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL olmak üzere Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz R. Malik GÜLEÇYÜZ ve Bülent BATAL` ın nezaretinde erkek berberi ve kuaför öğrencilerimiz Canik Başalan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin saç bakım ve kesimini yaptı.

Başalan Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Ergin ZORLU, Mesleki eğitimde çok önemli hizmetler veren merkezimizin, bugünkü uygulamasıyla kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti. Başta merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL olmak üzere etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Merkez müdürümüz Mehmet Salih TEMEL ise, il merkezine 30 km uzaklıktaki Başalan Cumhuriyet Ortaokulu` nun çevre köylerden de katılımlarla 650 öğrenciye eğitim ve öğretim verdiğini bildiğini, burada eğitimlerine devam eden çocuklara yönelik küçük de olsa bir hizmet sunmak istediklerini belirtti. Uygulamanın oldukça başarılı olduğunu ve kırsal kesimdeki okulları ziyaret etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

01 Ekim 2009 tarihinden bu yana toplam 1.855.865 kişi ziyaret etmiştir.